Më thirr nënë - Episodet 33-34-35

Adnani pranon përpara Alevit se është i dashuruar me Damllën. Në gjendje të dëshpëruar, Ozlemi merr një vendimin drastik, por a do të arrijë Merti dhe babai ta shpëtojnë atë? Zejnepja merr vesh se çfarë ka ndodhur tetëmbëdhjetë vjet më parë, por a do ta mësojë ajo të gjithë të vërtetën? Ndërkohë Xhansuja shkon te shtëpia e Çetinit për t’i treguar Nedretit që është shtatzënë, por edhe për të kërcënuar Çetinin.

Çetini shkon te shtëpia e Xhansusë dhe e kërcënon që të heqë fëmijën, por ajo kundërshton dhe situata del jashtë kontrollit. Damlla afrohet me Zejnepen dhe mundohet të rifitojë besimin e saj. Adnani kërkon të bindë Ozlemin të shtrohet në spital pas incidentit me armë. Çfarë do të ndodhë mes Zejnepes dhe Mertit pas fjalëve që ajo do të dëgjojë nga Nevzati?!

Xhansuja do të përfundojë në spital në gjendje të rëndë nga dhuna që Çetini ushtroi mbi të. Alevi i rrëfen Ali Osmanit se ç’ka përjetuar për 18 vjet me radhë larg vajzës së saj, ndërkohë edhe Damlla hapet me Adnanin dhe i tregon për sakrificat dhe vuajtjet që ka kaluar për të rritur Zejnepen. Adnani zbulon gënjeshtrën e radhës së Ozlemit, por çfarë masash do të marrë ai këtë herë?!

Të gjithë episodet e "Më thirr nënë"

Të revoltuara nga lajmi tronditës që morën, Alevi, Damlla dhe ...më shumë

Merti përplaset ashpër me Saliun në shkollë pasi e sheh ...më shumë

Adnani pranon përpara Alevit se është i dashuruar me Damllën. ...më shumë

Ozlemi vazhdon taktikat e saj djallëzore duke përdorur Alian për ...më shumë

Alevi kalon çaste të bukura pranë Zejnepes, ndërkohë që përpiqet ...më shumë

Çetini shfrytëzon gjendjen e vështirë të Ozlemit për ta kërcënuar ...më shumë

Gjithkush vihet në lëvizje për të gjetur Zejnepen, e cila ...më shumë

Ali Osmani e mbështet Alevin dhe e inkurajon për të ...më shumë