Më thirr nënë - Episodi 11-12

Në përpjekje për të shpëtuar motrën, Damlla i tregon të vërtetën Adnanit, por cili do të jetë reagimi i tij dhe çfarë plani thurin ata në mënyrë që ai të takohet me Zejnepen? Ali Osmani zbulon se kush e kërcënon Alevin dhe urdhëron kapjen e tij. Tashmë jeta e Çetinit është në duart e Alevit. Çfarë vendimi do të marrë ajo?

Ozlemi dëgjon një bisedë mes Adnanit dhe të atit dhe merr vesh gjithçka për Zejnepen, por si do ta presë ajo të vërtetën? Një debat i fortë mes Nexhmijes dhe Aidanit nxjerr shumë pakënaqësi të mbledhura prej vitesh. Ndërkohë Aidani shikon në lagje Alevin. A do të takohen ato dhe si do të reagojë Aidani?

 

Të gjithë episodet e "Më thirr nënë"

Të revoltuara nga lajmi tronditës që morën, Alevi, Damlla dhe ...më shumë

Merti përplaset ashpër me Saliun në shkollë pasi e sheh ...më shumë

Adnani pranon përpara Alevit se është i dashuruar me Damllën. ...më shumë

Ozlemi vazhdon taktikat e saj djallëzore duke përdorur Alian për ...më shumë

Alevi kalon çaste të bukura pranë Zejnepes, ndërkohë që përpiqet ...më shumë

Çetini shfrytëzon gjendjen e vështirë të Ozlemit për ta kërcënuar ...më shumë

Gjithkush vihet në lëvizje për të gjetur Zejnepen, e cila ...më shumë

Ali Osmani e mbështet Alevin dhe e inkurajon për të ...më shumë