Më thirr nënë - Episodi 16-17

Alevi shkon për t’i treguar të vërtetën Zejnepes, por diçka e papritur do të ndryshojë rrjedhën e bisedës. Plani dashakeqës i Ozlemit vihet në zbatim dhe Zejnepja do të përballet me një sulm të papritur. Si do ta përballojë ajo dhe kush do t’i qëndrojë pranë në këtë moment të vështirë?! Ndërkohë Damlla kujton se Zejnepja e telefonon për t’i kërkuar llogari dhe nuk i përgjigjet në telefon, pikërisht atëherë kur ajo ka më shumë nevojë për të.

Plani i Ozlemit funksionoi dhe e gjithë shkolla merr vesh atë që i ndodhi Zejnepes. Në gjendje të dëshpëruar ajo vendos të mos shkojë në shkollë nga turpi. Merti shkon për ta takuar, por a do ta besojë ai të vërtetën? Njerëzit e Ali Osmanit kapin djalin që sulmoi Zejnepen dhe pasi ai i tregon të gjitha, Alevi niset si e tërbuar për te Ozlemi. A do të shpëtojë ajo nga inati i papërmbajtshëm i Alevit?!

Të gjithë episodet e "Më thirr nënë"

Të revoltuara nga lajmi tronditës që morën, Alevi, Damlla dhe ...më shumë

Merti përplaset ashpër me Saliun në shkollë pasi e sheh ...më shumë

Adnani pranon përpara Alevit se është i dashuruar me Damllën. ...më shumë

Ozlemi vazhdon taktikat e saj djallëzore duke përdorur Alian për ...më shumë

Alevi kalon çaste të bukura pranë Zejnepes, ndërkohë që përpiqet ...më shumë

Çetini shfrytëzon gjendjen e vështirë të Ozlemit për ta kërcënuar ...më shumë

Gjithkush vihet në lëvizje për të gjetur Zejnepen, e cila ...më shumë

Ali Osmani e mbështet Alevin dhe e inkurajon për të ...më shumë