Më thirr nënë - Episodi 21-22

Ali Osmani e mbështet Alevin dhe e inkurajon për të mos humbur shpresat në lidhje me vajzën e saj. E tronditur nga ajo qe mësoi, Zejnepja mbyllet në dhomë për orë të tëra duke shkaktuar shqetësim te familjaret e saj, të cilët i druhen skenarit me te keq. Por ajo arrin te dalë fshehurazi nga shtëpia. Çfarë do të bëjnë Alevi, Adnani, Damlla dhe gjithë familjarët e tjerë për ta gjetur Zejnepen?
Të gjithë janë vënë në lëvizje për të gjetur Zejnepen pasi ajo është larguar nga shtëpia pa lënë gjurmë. Hasani pendohet thellë për gjithçka që ka ndodhur dhe e pranon Alevin në shtëpi. Nexhmija bën një bisedë me Alevin dhe zbulon të vërtetën e ngjarjeve 18 vjet më parë. Merti do të jetë në krah të Zejnepes në këtë moment të vështirë, por duke mos e ditur të vërtetën, ai do ta prezantojë atë me Ozlemin duke e ekspozuar para një rreziku të madh. Ku do ta çojë Ozlemi Zejnepen dhe çfarë plani ka kurdisur ajo?

Të gjithë episodet e "Më thirr nënë"

Të revoltuara nga lajmi tronditës që morën, Alevi, Damlla dhe ...më shumë

Merti përplaset ashpër me Saliun në shkollë pasi e sheh ...më shumë

Adnani pranon përpara Alevit se është i dashuruar me Damllën. ...më shumë

Ozlemi vazhdon taktikat e saj djallëzore duke përdorur Alian për ...më shumë

Alevi kalon çaste të bukura pranë Zejnepes, ndërkohë që përpiqet ...më shumë

Çetini shfrytëzon gjendjen e vështirë të Ozlemit për ta kërcënuar ...më shumë

Gjithkush vihet në lëvizje për të gjetur Zejnepen, e cila ...më shumë

Ali Osmani e mbështet Alevin dhe e inkurajon për të ...më shumë