Më thirr nënë - Episodi 3-4-5

Çetini, duke ndjekur Alevin shkon në shtëpinë e Xhansusë dhe aty zbulon që Zejnepja është gjallë, por këtë e merr vesh edhe dikush tjetër. Ndërkohë, një ngatërresë mes Pinarit dhe Saliut do ta vërë në pozitë të vështirë Zejnepen.

Adnani zbulon adresën e Zejnepes dhe niset ta kërkojë, por atje do të përballet me një të papritur. Ndërkohë, Alevi viziton Zejnepen në shkollë duke u hequr si një admiruesja e saj.

Adnani njihet me Zejnepen, por pa e ditur kush është në të vërtetë. Alevi zbulon se Xhansuja e kishte prerë në besë dhe largohet nga shtëpia e saj. Si do të rrjedhin ngjarjet mes Adnanit dhe Ozlemit kur ky i fundit i kërkon divorcin pas zënkës së radhës?

Të gjithë episodet e "Më thirr nënë"

Të revoltuara nga lajmi tronditës që morën, Alevi, Damlla dhe ...më shumë

Merti përplaset ashpër me Saliun në shkollë pasi e sheh ...më shumë

Adnani pranon përpara Alevit se është i dashuruar me Damllën. ...më shumë

Ozlemi vazhdon taktikat e saj djallëzore duke përdorur Alian për ...më shumë

Alevi kalon çaste të bukura pranë Zejnepes, ndërkohë që përpiqet ...më shumë

Çetini shfrytëzon gjendjen e vështirë të Ozlemit për ta kërcënuar ...më shumë

Gjithkush vihet në lëvizje për të gjetur Zejnepen, e cila ...më shumë

Ali Osmani e mbështet Alevin dhe e inkurajon për të ...më shumë