Më thirr nënë - Episodi 36-37-38

Merti përplaset ashpër me Saliun në shkollë pasi e sheh atë duke bërë një bisedë të ngrohtë me Zejpenen. Pinari i tregon Hasanit fotografinë e turpshme të Zejnepes dhe ai do të niset rrëmbyeshëm për te shtëpia e Alevit. Damlla dhe Zejnepja planifikojnë të jetojnë bashkë në një shtëpi, por si do ta presë Alevi vendimin e tyre dhe çfarë masash do të marrë ajo?

Nga xhelozia për Zejnepen, Pinari i tregon Hasanit fotografinë e incidentit në shkollë dhe ai do të niset i tërbuar për te Zejnepja, por atje do të përballet me Alevin që e ndalon në momentin e fundit. Megjithatë, Hasani nuk heq dorë, por çfarë dredhie do të përdorë ai për ta çuar Zejnepen në spital?! Alevi do t’i shprehë Ali Osmanit mirënjohjen e saj.

Hasani do të çojë me forcë Zejnepen te gjinekologu për të vërtetuar pafajësinë e saj, por çfarë do të ndodhë dhe kush do ta ndalojë momentin e fundit?! Nexhmija do të shkojë te shtëpia e Ozlemit për t’i kërkuar t’i lërë të qeta vajzat e saj, por atje do të mësojë të vërtetën e frikshme mbi rrëmbimin e Zejnepes. Çfarë do të bëjnë Damlla dhe Alevi pasi dëgjojnë këtë lajm tronditës?!

Të gjithë episodet e "Më thirr nënë"

Të revoltuara nga lajmi tronditës që morën, Alevi, Damlla dhe ...më shumë

Merti përplaset ashpër me Saliun në shkollë pasi e sheh ...më shumë

Adnani pranon përpara Alevit se është i dashuruar me Damllën. ...më shumë

Ozlemi vazhdon taktikat e saj djallëzore duke përdorur Alian për ...më shumë

Alevi kalon çaste të bukura pranë Zejnepes, ndërkohë që përpiqet ...më shumë

Çetini shfrytëzon gjendjen e vështirë të Ozlemit për ta kërcënuar ...më shumë

Gjithkush vihet në lëvizje për të gjetur Zejnepen, e cila ...më shumë

Ali Osmani e mbështet Alevin dhe e inkurajon për të ...më shumë