Më thirr nënë - Episodi 6-7

Xhelozia e Ozlemit kalon çdo kufi dhe bëhet shkak për një keqkuptim mes Adnanit dhe Damllës. Zejnepja përzgjidhet nga shkolla për të shkuar në një simpozium jashtë vendit, por çfarë fshihet pas kësaj? Si do të jetë reagimi i familjes kur dëgjon këtë lajm dhe çfarë vendimi merr Damlla?

Zejnepja bëhet gati për t’u nisur në Qipro, por një e papritur në aeroport do t’u ndryshojë rrjedhën gjërave. Adnani zbulon disa fakte të reja në lidhje me Alevin dhe ato që kanë ndodhur 18 vjet më parë. Por si do të reagojë Damlla kur të përballet me Adnanin dhe çfarë do t’i thotë Zejnepes?

Të gjithë episodet e "Më thirr nënë"

Të revoltuara nga lajmi tronditës që morën, Alevi, Damlla dhe ...më shumë

Merti përplaset ashpër me Saliun në shkollë pasi e sheh ...më shumë

Adnani pranon përpara Alevit se është i dashuruar me Damllën. ...më shumë

Ozlemi vazhdon taktikat e saj djallëzore duke përdorur Alian për ...më shumë

Alevi kalon çaste të bukura pranë Zejnepes, ndërkohë që përpiqet ...më shumë

Çetini shfrytëzon gjendjen e vështirë të Ozlemit për ta kërcënuar ...më shumë

Gjithkush vihet në lëvizje për të gjetur Zejnepen, e cila ...më shumë

Ali Osmani e mbështet Alevin dhe e inkurajon për të ...më shumë