Më thirr nënë - Episodi 8-9-10

Adnani dhe Zejnepja bëjnë një bisedë shumë të ngrohtë me njëri-tjetrin. Ozlemi vendos të largohet nga shtëpia, por a do ta marrë Alian me vete? Alevit i dështon plani që kishte bërë dhe tani duhet të mendojë diçka tjetër.

Zejnepja shkon te shtëpia e Adnanit ku njihet me Alian dhe nënë e tij, por atje i sheh edhe dikush tjetër dhe gjërat do të ndërlikohen. Alevi vendos t’i japë fund njëherë e përgjithmonë kërcënimeve të Çetinit për të mbrojtur vajzën e saj, por a do të jetë në gjendje Damlla ta ndalojë atë drejt aktit ekstrem?

Adnani shkon për të marrë Ozlemin për hir të Alias, por aty përballet me Nevzatin. Merti më në fund shpreh ndjenjat e tij ndaj Zejnepes. Alevi është vetëm një hap larg aktit ekstrem për të mbrojtur vajzën e saj dhe nuk merr parasysh asgjë, por a do të jenë të mjaftueshme lutjet e Damllës për ta ndalur atë?

Të gjithë episodet e "Më thirr nënë"

Të revoltuara nga lajmi tronditës që morën, Alevi, Damlla dhe ...më shumë

Merti përplaset ashpër me Saliun në shkollë pasi e sheh ...më shumë

Adnani pranon përpara Alevit se është i dashuruar me Damllën. ...më shumë

Ozlemi vazhdon taktikat e saj djallëzore duke përdorur Alian për ...më shumë

Alevi kalon çaste të bukura pranë Zejnepes, ndërkohë që përpiqet ...më shumë

Çetini shfrytëzon gjendjen e vështirë të Ozlemit për ta kërcënuar ...më shumë

Gjithkush vihet në lëvizje për të gjetur Zejnepen, e cila ...më shumë

Ali Osmani e mbështet Alevin dhe e inkurajon për të ...më shumë