Sejrani kupton që nuk është aspak e mirëpritur nga familja ...më shumë

Defne kërcënon Alpajin se do ta mohojë si baba nëse ...më shumë

Kenanit i del situata jashtë kontrollit pasi i biri ia ...më shumë

Pasi mëson që i biri ka aksidentuar Defnen dhe Omerin, ...më shumë

Adnani zbulon që Defne ka njoftuar Omerin dhe kërcënon Melekun ...më shumë

Serjani strehohet përkohësisht në shtëpinë e Melekut për t’i shpëtuar ...më shumë

Edhe pse e lumtur për lajmin e shtatzënisë, Kadria është ...më shumë

Në miqësinë mes Kenanit dhe Alpajit krijohet përçarja e parë ...më shumë

Pasi Ynzile i lutet së ëmës ta lejojë të jetojë ...më shumë

Lidhja mes Sejranit dhe Mitatit kërcënohet nga rikthimi i ish-burrit ...më shumë

Pas debatit me Halilin, Xhumali i jep ultimatum edhe nipit ...më shumë

E shoqëruar nga Halili, Meleku fillon terapinë e re në ...më shumë

Meleku merr goditjen e radhës në gjyq. Një tjetër trajtim ...më shumë

Biseda me Omerin e vë Defnen në mendime dhe vendos ...më shumë

Kenani sheh me sy tjetër Alpajin pasi mëson që mashtrimet ...më shumë

Pas largimit të Omerit, Shirhanllarët marrin një tjetër goditje, prishjen ...më shumë

Funda vazhdon të manipulojë Defnen që ta ndajë përfundimisht nga ...më shumë

E vetëdijshme për dilemën e Halilit, Merjemi i kërkon atij ...më shumë

Kur mëson se Meleku vuan nga tumori, Halili i tronditur ...më shumë

Merjemi vihet në mëdyshje për martesën e ardhshme kur dëgjon ...më shumë