Melek - Episodet 66-67

Biseda me Omerin e vë Defnen në mendime dhe vendos të kthehet për gjyqin e kujdestarisë. A do të arrijë t’ia fshehë më Meleku hallës së saj sëmundjen pasi t’i bien flokët? Ç’vendim do të marrë Vildani për të birin pas largimit të tij nga shtëpia? Defne debaton ashpër me Melekun pak përpara gjyqit. Ç’këshillë do t’i japë Merjemi Halilit para se t’i thotë lamtumirë?

Të gjithë episodet e "Melek"

Sejrani kupton që nuk është aspak e mirëpritur nga familja ...më shumë

Defne kërcënon Alpajin se do ta mohojë si baba nëse ...më shumë

Kenanit i del situata jashtë kontrollit pasi i biri ia ...më shumë

Pasi mëson që i biri ka aksidentuar Defnen dhe Omerin, ...më shumë

Adnani zbulon që Defne ka njoftuar Omerin dhe kërcënon Melekun ...më shumë

Serjani strehohet përkohësisht në shtëpinë e Melekut për t’i shpëtuar ...më shumë

Edhe pse e lumtur për lajmin e shtatzënisë, Kadria është ...më shumë

Në miqësinë mes Kenanit dhe Alpajit krijohet përçarja e parë ...më shumë