Melek - Episodet 68-69-70

Meleku merr goditjen e radhës në gjyq. Një tjetër trajtim për sëmundjen i propozohet asaj në Adana. A do të pranojë Meleku të shkojë atje bashkë me Halilin? Seit Aliu e kalon tapinë e konakut në emër të Melekut që t’i japë mundësi asaj të fitojë kujdestarinë. Omeri kthehet në shtëpi për hir të Vildanit, por ligështohet nga reagimi i gjyshërve. Ç’të ardhme do të ketë marrëdhënia e tij me Defnen?

Të gjithë episodet e "Melek"

Sejrani kupton që nuk është aspak e mirëpritur nga familja ...më shumë

Defne kërcënon Alpajin se do ta mohojë si baba nëse ...më shumë

Kenanit i del situata jashtë kontrollit pasi i biri ia ...më shumë

Pasi mëson që i biri ka aksidentuar Defnen dhe Omerin, ...më shumë

Adnani zbulon që Defne ka njoftuar Omerin dhe kërcënon Melekun ...më shumë

Serjani strehohet përkohësisht në shtëpinë e Melekut për t’i shpëtuar ...më shumë

Edhe pse e lumtur për lajmin e shtatzënisë, Kadria është ...më shumë

Në miqësinë mes Kenanit dhe Alpajit krijohet përçarja e parë ...më shumë