Melek - Episodet 71-72

E shoqëruar nga Halili, Meleku fillon terapinë e re në Adana. Pasi bindet se ish- dhëndrit të tij i interesojnë vetëm paratë, Seit Aliu i premton atij tapinë e njërit prej dyqaneve të bujtinës. Ç’lajm tjetër do të marrë usta Xhumali nga Hyseini? I udhëzuar nga Funda, Adnani pretendon se është i dashuri i Defnes në prani të Omerit. Hijet e së kaluarës së Serjanit do të cënojnë lidhjen e saj me Mitatin. Alpaji cakton datën e martesës me Fundën, por i jep fund marrëveshjes me Seit Aliun.

Të gjithë episodet e "Melek"

Sejrani kupton që nuk është aspak e mirëpritur nga familja ...më shumë

Defne kërcënon Alpajin se do ta mohojë si baba nëse ...më shumë

Kenanit i del situata jashtë kontrollit pasi i biri ia ...më shumë

Pasi mëson që i biri ka aksidentuar Defnen dhe Omerin, ...më shumë

Adnani zbulon që Defne ka njoftuar Omerin dhe kërcënon Melekun ...më shumë

Serjani strehohet përkohësisht në shtëpinë e Melekut për t’i shpëtuar ...më shumë

Edhe pse e lumtur për lajmin e shtatzënisë, Kadria është ...më shumë

Në miqësinë mes Kenanit dhe Alpajit krijohet përçarja e parë ...më shumë