Melek - Episodet 73-74-75

Pas debatit me Halilin, Xhumali i jep ultimatum edhe nipit të tij Omerit. Kadria i tregon hallë Nefises për lidhjen e Mitatit me Serjanin. Keremi përpiqet t’i hapë sytë Defnes dhe i kërkon të mos i zërë besë Fundës.

Mitati këshillohet me Melekun për lidhjen e tij me Serjanin mbështetë gruan që ai do. Meleku tenton të flasë me të atin për udhëtimin e saj me Halilin, por a do ta falë ai? E mërzitur nga problemet e pafundme të Alpajit, Funda merr një vendim të rëndësishëm.

I frikësuar se Funda mund ta braktisë Alpaji afron datën e martesës. Zymryti i kërkon të birit t’i japë fund grindjes me të atin ndërsa Xhumali tronditet kur mëson se miku i tij i vjetër ka zënë shtratin. Ç’vendim do të marrë Bejhani për Ynzilen pasi mëson të vërtetën për dashurinë e së bijës?

Të gjithë episodet e "Melek"

Sejrani kupton që nuk është aspak e mirëpritur nga familja ...më shumë

Defne kërcënon Alpajin se do ta mohojë si baba nëse ...më shumë

Kenanit i del situata jashtë kontrollit pasi i biri ia ...më shumë

Pasi mëson që i biri ka aksidentuar Defnen dhe Omerin, ...më shumë

Adnani zbulon që Defne ka njoftuar Omerin dhe kërcënon Melekun ...më shumë

Serjani strehohet përkohësisht në shtëpinë e Melekut për t’i shpëtuar ...më shumë

Edhe pse e lumtur për lajmin e shtatzënisë, Kadria është ...më shumë

Në miqësinë mes Kenanit dhe Alpajit krijohet përçarja e parë ...më shumë