Melek - Episodi 29

Kadrie fajëson padrejtësisht Melekun për humbjen e fëmijës së saj. Ynzile nuk guxon t’i tregojë Mitatit të vërtetën për rrëzimin e Kadries. Defne dhe Omeri nisen të marrin Keremin në aeroport. A do t’ia fshehë dot Meleku hallës së saj sëmundjen e rëndë që ka?

Të gjithë episodet e "Melek"

Pasi Ynzile i lutet së ëmës ta lejojë të jetojë ...më shumë

Lidhja mes Sejranit dhe Mitatit kërcënohet nga rikthimi i ish-burrit ...më shumë

Pas debatit me Halilin, Xhumali i jep ultimatum edhe nipit ...më shumë

E shoqëruar nga Halili, Meleku fillon terapinë e re në ...më shumë

Meleku merr goditjen e radhës në gjyq. Një tjetër trajtim ...më shumë

Biseda me Omerin e vë Defnen në mendime dhe vendos ...më shumë

Kenani sheh me sy tjetër Alpajin pasi mëson që mashtrimet ...më shumë

Pas largimit të Omerit, Shirhanllarët marrin një tjetër goditje, prishjen ...më shumë