Melek - Episodi 33

Defne, e dëshpëruar fajëson të ëmën për situatën e vështirë që po kalojnë. Kur mëson se Omeri ka shkuar në konakun e Karadallarëve, Mitati debaton ashpër me burrat e Shirhanllarëve. Alpaji dhe Seit Aliu i vogël kalojnë natën jashtë. Ç’zgjidhje do të gjejë Alpaji për situatën ku ndodhet?

Të gjithë episodet e "Melek"

Pasi Ynzile i lutet së ëmës ta lejojë të jetojë ...më shumë

Lidhja mes Sejranit dhe Mitatit kërcënohet nga rikthimi i ish-burrit ...më shumë

Pas debatit me Halilin, Xhumali i jep ultimatum edhe nipit ...më shumë

E shoqëruar nga Halili, Meleku fillon terapinë e re në ...më shumë

Meleku merr goditjen e radhës në gjyq. Një tjetër trajtim ...më shumë

Biseda me Omerin e vë Defnen në mendime dhe vendos ...më shumë

Kenani sheh me sy tjetër Alpajin pasi mëson që mashtrimet ...më shumë

Pas largimit të Omerit, Shirhanllarët marrin një tjetër goditje, prishjen ...më shumë