Melek - Episodi 35

Ndërkohë që Meleku vazhdon përpjekjet për t’u vendosur përfundimisht në Antep, Mitati zbulon rastësisht se ku strehohet Alpaji dhe i bën atij një propozim. Mitati i kërkon Melekut të tërheqë denoncimin për Alpajin dhe të largohet njëherë e mirë nga Antepi dhe në këmbim i premton t’i kthejë fëmijën. Por ç’lajm tronditës do të marrë Mitati pak minuta pas bisedës me Melekun?

Të gjithë episodet e "Melek"

Pasi Ynzile i lutet së ëmës ta lejojë të jetojë ...më shumë

Lidhja mes Sejranit dhe Mitatit kërcënohet nga rikthimi i ish-burrit ...më shumë

Pas debatit me Halilin, Xhumali i jep ultimatum edhe nipit ...më shumë

E shoqëruar nga Halili, Meleku fillon terapinë e re në ...më shumë

Meleku merr goditjen e radhës në gjyq. Një tjetër trajtim ...më shumë

Biseda me Omerin e vë Defnen në mendime dhe vendos ...më shumë

Kenani sheh me sy tjetër Alpajin pasi mëson që mashtrimet ...më shumë

Pas largimit të Omerit, Shirhanllarët marrin një tjetër goditje, prishjen ...më shumë