Melek - Episodi 60

Merjemi vihet në mëdyshje për martesën e ardhshme kur dëgjon në spital që Halili është i gatshëm të japë jo vetëm gjak për Melekun por edhe jetën e tij. Kenani vazhdon përpjekjet që Alpaji të fitojë gjyqin kundër Melekut si edhe të zgjerojë biznesin e tij. A do t’i tregojë Meleku Halilit të vërtetën për sëmundjen e saj të rëndë?

Të gjithë episodet e "Melek"

Gëzimin që solli lajmi për binjakët e Mahmutit e venit ...më shumë

Pas debateve të ashpra me Karadallarët, Alpaji përfundon në rajonin ...më shumë

Mitati i bën surprizë Sejranit dhe cakton datën e celebrimit ...më shumë

Mahmuti shtanget kur i ati, Seit Aliu e qorton rëndë ...më shumë

Gjatë ceremonisë së përvjetorit të babait të Omerit, të gjithë ...më shumë

Ndërkohë që Keremi, Defne dhe Seit Aliu u gëzohen dhuratave ...më shumë

Defne akuzon Omerin se i ka mbajtur të fshehtë sëmundjen ...më shumë

Kenani vendos të hakmerret ndaj Halilit që e sheh si ...më shumë