Melek - Episodi 61

Kur mëson se Meleku vuan nga tumori, Halili i tronditur harron të caktojë datën e celebrimit me Merjemin. Pas bisedës me mjekun, Mitati kupton që duhet ta mbështetë motrën e tij për të përballuar sëmundjen. Ihsani njofton Bashakun se është afruar dita e gjyqit. A do ta mësojë Keremi shkakun e vërtetë të dobësisë së nënës së tij?

Të gjithë episodet e "Melek"

Gëzimin që solli lajmi për binjakët e Mahmutit e venit ...më shumë

Pas debateve të ashpra me Karadallarët, Alpaji përfundon në rajonin ...më shumë

Mitati i bën surprizë Sejranit dhe cakton datën e celebrimit ...më shumë

Mahmuti shtanget kur i ati, Seit Aliu e qorton rëndë ...më shumë

Gjatë ceremonisë së përvjetorit të babait të Omerit, të gjithë ...më shumë

Ndërkohë që Keremi, Defne dhe Seit Aliu u gëzohen dhuratave ...më shumë

Defne akuzon Omerin se i ka mbajtur të fshehtë sëmundjen ...më shumë

Kenani vendos të hakmerret ndaj Halilit që e sheh si ...më shumë