Melek - Episodi 62

E vetëdijshme për dilemën e Halilit, Merjemi i kërkon atij të vendosë njëherë e mirë për të ardhmen mes tyre. Falë inkurajimit të Serjanit, Mitati gjen forcën të përkrahë të motrën. Ndërkohë që Meleku gëzon bashkë me djemtë për ditëlindjen e Seit Aliut, Alpaji thur plane si ta largojë Halilin nga qyteti.

Të gjithë episodet e "Melek"

Gëzimin që solli lajmi për binjakët e Mahmutit e venit ...më shumë

Pas debateve të ashpra me Karadallarët, Alpaji përfundon në rajonin ...më shumë

Mitati i bën surprizë Sejranit dhe cakton datën e celebrimit ...më shumë

Mahmuti shtanget kur i ati, Seit Aliu e qorton rëndë ...më shumë

Gjatë ceremonisë së përvjetorit të babait të Omerit, të gjithë ...më shumë

Ndërkohë që Keremi, Defne dhe Seit Aliu u gëzohen dhuratave ...më shumë

Defne akuzon Omerin se i ka mbajtur të fshehtë sëmundjen ...më shumë

Kenani vendos të hakmerret ndaj Halilit që e sheh si ...më shumë