Melek - Episodi 63

Funda vazhdon të manipulojë Defnen që ta ndajë përfundimisht nga Omeri. Ynzile mbushet me shpresë kur Mitati i lë takim, pa e ditur se admiruesi i saj është dikush tjetër. Alpaji i tregon babait të Merjemit për të kaluarën e Halilit dhe ai vendosë ta ndajë të bijën prej tij. Pasi mëson që Defne është në Stamboll, Meleku pëson një tjetër krizë dhe gjen ngushëllim te Mitati.

Të gjithë episodet e "Melek"

Gëzimin që solli lajmi për binjakët e Mahmutit e venit ...më shumë

Pas debateve të ashpra me Karadallarët, Alpaji përfundon në rajonin ...më shumë

Mitati i bën surprizë Sejranit dhe cakton datën e celebrimit ...më shumë

Mahmuti shtanget kur i ati, Seit Aliu e qorton rëndë ...më shumë

Gjatë ceremonisë së përvjetorit të babait të Omerit, të gjithë ...më shumë

Ndërkohë që Keremi, Defne dhe Seit Aliu u gëzohen dhuratave ...më shumë

Defne akuzon Omerin se i ka mbajtur të fshehtë sëmundjen ...më shumë

Kenani vendos të hakmerret ndaj Halilit që e sheh si ...më shumë