Melek - Episodi 64

Pas largimit të Omerit, Shirhanllarët marrin një tjetër goditje, prishjen e fejesës së Halilit. Omeri ngulmon të takohet me Defnen në Stamboll. Keremi mëson rastësisht për sëmundjen e Melekut dhe tronditet thellë para ndeshjes vendimtare për të. Merjemi kupton që s’ka më vend për të në jetën e Halilit. Xhumali dëbon nga shtëpia Halilin.

Të gjithë episodet e "Melek"

Sejrani kupton që nuk është aspak e mirëpritur nga familja ...më shumë

Defne kërcënon Alpajin se do ta mohojë si baba nëse ...më shumë

Kenanit i del situata jashtë kontrollit pasi i biri ia ...më shumë

Pasi mëson që i biri ka aksidentuar Defnen dhe Omerin, ...më shumë

Adnani zbulon që Defne ka njoftuar Omerin dhe kërcënon Melekun ...më shumë

Serjani strehohet përkohësisht në shtëpinë e Melekut për t’i shpëtuar ...më shumë

Edhe pse e lumtur për lajmin e shtatzënisë, Kadria është ...më shumë

Në miqësinë mes Kenanit dhe Alpajit krijohet përçarja e parë ...më shumë