Melek - Episodi 78-79-80

Pasi Ynzile i lutet së ëmës ta lejojë të jetojë në konakun e Karadallarëve, Bejhani i vë kusht të gjejë dikë dhe të martohet. Mitati është i gatshëm ta mbrojë Serjanin nga ish-burri.    Halili kundërshton ndihmën me para për blerjen e ateliesë. Ç’do të bëjë Adnani pasi kupton që Funda e ka mashtruar?

Bashaku dhe Ihsani shtangen kur mësojnë vendimin e Kadries për divorcin nga Mahmuti. Nefise tronditet kur mëson se qiramarrësja e re e Hatixhes është Serjani. Do ta blejë Mirzai dhe Halili atelienë? Çfarë do t’i kërkojë hallë Nefise Serjanit?

I mërzitur nga refuzimi i hapur i Defnes, Adnani përdor forcën me të dhe e ndjek pas. Pasi mëson nga Adnani që Alpaji dhe Funda i kanë mashtruar, Kenani heq dorë nga blerja e ateliesë. Adnani, Omeri dhe Keremi debatojnë ashpër.  Ç’lajm do të marrë Kadria ndërkohë që Mahmuti firmos divorcin mes të dyve?

Të gjithë episodet e "Melek"

Sejrani kupton që nuk është aspak e mirëpritur nga familja ...më shumë

Defne kërcënon Alpajin se do ta mohojë si baba nëse ...më shumë

Kenanit i del situata jashtë kontrollit pasi i biri ia ...më shumë

Pasi mëson që i biri ka aksidentuar Defnen dhe Omerin, ...më shumë

Adnani zbulon që Defne ka njoftuar Omerin dhe kërcënon Melekun ...më shumë

Serjani strehohet përkohësisht në shtëpinë e Melekut për t’i shpëtuar ...më shumë

Edhe pse e lumtur për lajmin e shtatzënisë, Kadria është ...më shumë

Në miqësinë mes Kenanit dhe Alpajit krijohet përçarja e parë ...më shumë