Melek - Episodi 83-84-85

Edhe pse e lumtur për lajmin e shtatzënisë, Kadria është në udhëkryq për çështjen e divorcit. Mahmuti i kërkon Ihsanit të përshpejtojë procedurat e divorcit. Defne dhe Omeri sqarojnë mosmarrëveshjet mes tyre dhe pajtohen. A do të gjejnë dot Mahmuti dhe Kadria mundësi të shpëtojnë martesën e tyre?

Alpaji firmos kontratë me “Adanaspor”-in pa dijeninë e Keremit. Adnani rrëmben Defnen kur ajo është duke shkuar në kursin e muzikës. E pashpresë Sejrani vendos të ikë nga Gaziantepi bashkë me të bijën, por ish-bashkëshorti e ndalon. A do të ndryshojë mendim Mahmuti për divorcin pas lajmit që merr nga Ihsani?

E mbyllur në një banesë fshati, Defne kupton që Adnani është i sëmurë mendor. Mahmuti lëndohet thellë kur sheh që Kadria nxiton të divorcohet, edhe pse pret fëmijë prej tij. Omeri ndihet i pashpresë pas rrëmbimit të Defnes. A do të mundet ai ta shpëtojë vajzën?

Të gjithë episodet e "Melek"

Meleku tronditet kur mëson se Bashaku ka vendosur të shpërngulet ...më shumë

Xhumali do të kthehet shtëpi. Mirzai druhet se Meleku do ...më shumë

Gëzimin që solli lajmi për binjakët e Mahmutit e venit ...më shumë

Pas debateve të ashpra me Karadallarët, Alpaji përfundon në rajonin ...më shumë

Mitati i bën surprizë Sejranit dhe cakton datën e celebrimit ...më shumë

Mahmuti shtanget kur i ati, Seit Aliu e qorton rëndë ...më shumë

Gjatë ceremonisë së përvjetorit të babait të Omerit, të gjithë ...më shumë

Ndërkohë që Keremi, Defne dhe Seit Aliu u gëzohen dhuratave ...më shumë