Melek - Episodi 86 – 87

Serjani strehohet përkohësisht në shtëpinë e Melekut për t’i shpëtuar përndjekjes së ish-bashkëshortit të saj. Meleku dyshon se Adnani ka gisht në zhdukjen e Defnes dhe i kërkon llogari Kenanit, por a do t’i tregojë ai të vërtetën? Omeri dhe Halili gjejnë një dëshmitar që u tregon se Defnen e ka rrëmbyer Adnani. Ç’do të bëjë Kenani për të shpëtuar të birin nga ky telash?

Mitati merr me qira banesën e Hatixhes për Serjanin dhe Gylxhen. Funda përpiqet t’i hapë sytë Alpajit për planet djallëzore të Kenanit. Defne ndryshon taktikë me Adnanin dhe tenton të arratiset. Kadria bën përpjekjen e fundit për të shpëtuar martesën e saj. A do të mundet Omeri ta shpëtojë Defnen nga Adnani pasi merr një mesazh prej saj?

Të gjithë episodet e "Melek"

Meleku tronditet kur mëson se Bashaku ka vendosur të shpërngulet ...më shumë

Xhumali do të kthehet shtëpi. Mirzai druhet se Meleku do ...më shumë

Gëzimin që solli lajmi për binjakët e Mahmutit e venit ...më shumë

Pas debateve të ashpra me Karadallarët, Alpaji përfundon në rajonin ...më shumë

Mitati i bën surprizë Sejranit dhe cakton datën e celebrimit ...më shumë

Mahmuti shtanget kur i ati, Seit Aliu e qorton rëndë ...më shumë

Gjatë ceremonisë së përvjetorit të babait të Omerit, të gjithë ...më shumë

Ndërkohë që Keremi, Defne dhe Seit Aliu u gëzohen dhuratave ...më shumë