Melek - Episodi 88 – 89 -90

Adnani zbulon që Defne ka njoftuar Omerin dhe kërcënon Melekun se do t’i vrasë që të dy të rinjtë. Omeri dhe Defne mbeten të plagosur rëndë pas aksidentit që shkakton Adnani. Ç’do të bëjë Seit Aliu pasi mëson që Mitati ka marrë shtëpi me qira për një grua të divorcuar pa u këshilluar më parë me familjen e tij?

Zehra lajmëron Bashakun se Defne dhe Omeri kanë mbërritur të lënduar në spital. Mahmuti vendos të falë Kadrien dhe gris dokumentin e divorcit. Pas lajmit për aksidentin e dy të rinjve, të dyja familjet presin me ankth në korridorin e spitalit dhe prania e Alpajit e rëndon akoma më shumë situatën.

Kenani vazhdon ta mashtrojë Alpajin dhe i thotë se Adnani është larguar nga Antepi. Funda dëgjon rastësisht një bisedë të Kenanit në telefon dhe kupton se çfarë fsheh ai. Vildani nuk gjen ngushëllim kur mëson se Omeri rrezikon të vdesë. Ç’vendim do të marrë Keremi pasi kupton se të gjithë ngulmojnë ta largojnë Melekun nga qyteti?

Të gjithë episodet e "Melek"

Meleku tronditet kur mëson se Bashaku ka vendosur të shpërngulet ...më shumë

Xhumali do të kthehet shtëpi. Mirzai druhet se Meleku do ...më shumë

Gëzimin që solli lajmi për binjakët e Mahmutit e venit ...më shumë

Pas debateve të ashpra me Karadallarët, Alpaji përfundon në rajonin ...më shumë

Mitati i bën surprizë Sejranit dhe cakton datën e celebrimit ...më shumë

Mahmuti shtanget kur i ati, Seit Aliu e qorton rëndë ...më shumë

Gjatë ceremonisë së përvjetorit të babait të Omerit, të gjithë ...më shumë

Ndërkohë që Keremi, Defne dhe Seit Aliu u gëzohen dhuratave ...më shumë