Melek - Episodi 91 – 92

Pasi mëson që i biri ka aksidentuar Defnen dhe Omerin, Kenani vendos ta largojë Adnanin jashtë shtetit. Defne dëshmon para policëve për krimin e Adnanit. Ndërkohë që Omeri lufton me vdekjen, të dy familjet i kërkojnë llogari Kenanit për vendndodhjen e të birit. Ç’do të bëjë Kenani që të shpëtojë nga situata e vështirë ku ndodhet?

Pas traumës që ka kaluar, Defne duhet të përballet me urrejtjen e Zymrytit dhe të Zehrës. Meleku vendos që largimi i saj nga qyteti do të ishte zgjidhja më e mirë për të. Halili zbulon të kaluarën e Adnanit dhe kupton që Omeri dhe Defne janë ende në rrezik. Ç’do të bëjë Funda pasi do të mësojë rastësisht se çfarë fsheh Kenani?

Të gjithë episodet e "Melek"

Meleku tronditet kur mëson se Bashaku ka vendosur të shpërngulet ...më shumë

Xhumali do të kthehet shtëpi. Mirzai druhet se Meleku do ...më shumë

Gëzimin që solli lajmi për binjakët e Mahmutit e venit ...më shumë

Pas debateve të ashpra me Karadallarët, Alpaji përfundon në rajonin ...më shumë

Mitati i bën surprizë Sejranit dhe cakton datën e celebrimit ...më shumë

Mahmuti shtanget kur i ati, Seit Aliu e qorton rëndë ...më shumë

Gjatë ceremonisë së përvjetorit të babait të Omerit, të gjithë ...më shumë

Ndërkohë që Keremi, Defne dhe Seit Aliu u gëzohen dhuratave ...më shumë