Melek - Episodi 96 – 97

Defne kërcënon Alpajin se do ta mohojë si baba nëse nuk bën zgjedhjen e duhur në gjyq. Cili do të jetë vendimi i kujdestarisë? A ka hequr ndërkohë dorë Adnani nga planet e tij për Defnen dhe Omerin?

Ndërkohë që gjithë familja e Karadallarëve mblidhet të festojë për fitoren në shtëpinë e Melekut, Xhumali lutet për tjetër gjë. i A do të arrijë Adnani të lëndojë sërish Omerin pasi gjen spitalin se ku kurohet ai?

Të gjithë episodet e "Melek"

Meleku tronditet kur mëson se Bashaku ka vendosur të shpërngulet ...më shumë

Xhumali do të kthehet shtëpi. Mirzai druhet se Meleku do ...më shumë

Gëzimin që solli lajmi për binjakët e Mahmutit e venit ...më shumë

Pas debateve të ashpra me Karadallarët, Alpaji përfundon në rajonin ...më shumë

Mitati i bën surprizë Sejranit dhe cakton datën e celebrimit ...më shumë

Mahmuti shtanget kur i ati, Seit Aliu e qorton rëndë ...më shumë

Gjatë ceremonisë së përvjetorit të babait të Omerit, të gjithë ...më shumë

Ndërkohë që Keremi, Defne dhe Seit Aliu u gëzohen dhuratave ...më shumë