Melek - Episodi 98 – 99 – 100

Sejrani kupton që nuk është aspak e mirëpritur nga familja e Mitatit pasi vjen në darkën e shtruar nga Meleku. Pasi sheh që nuk ka asnjë mbështetje morale nga Funda, Alpaji i kërkon Melekut të mos largohet nga qyteti. Ç’do të bëjë hallë Nefise pasi mëson për largimin e Melekut?

Alpaji vendos të ndreqë gabimet e tij Nefise i kujton Zymrytit se po humbet humanizmin dhe miqësinë e saj të vjetër. Defne tmerrohet kur merr një mesazh nga Adnani. A do të mundet policia ta arrestojë Adnanin falë ndihmës së Defnes?

Serjani përballet me ish-bashkëshortin që i hyn me forcë në shtëpi dhe e dhunon në prani të dy fëmijëve. Policia organizon operacionin për arrestimin e Adnanit, por ky i fundit ndërmerr një akt tragjik. Mitati dhe Erdali do të përplasen sërish. Ç’justifikim do t’i japë Zeneli Mahmutit për unazën që bleu Mitati?

Të gjithë episodet e "Melek"

Meleku tronditet kur mëson se Bashaku ka vendosur të shpërngulet ...më shumë

Xhumali do të kthehet shtëpi. Mirzai druhet se Meleku do ...më shumë

Gëzimin që solli lajmi për binjakët e Mahmutit e venit ...më shumë

Pas debateve të ashpra me Karadallarët, Alpaji përfundon në rajonin ...më shumë

Mitati i bën surprizë Sejranit dhe cakton datën e celebrimit ...më shumë

Mahmuti shtanget kur i ati, Seit Aliu e qorton rëndë ...më shumë

Gjatë ceremonisë së përvjetorit të babait të Omerit, të gjithë ...më shumë

Ndërkohë që Keremi, Defne dhe Seit Aliu u gëzohen dhuratave ...më shumë