Kenani i siguron punë Alpajit, por kujdestaria e fëmijëve bëhet ...më shumë

Alpaji zhgënjehet kur mëson se Keremi luan për ekipin e ...më shumë

Halili mërzitet kur mëson se prindërit e tij shkuan të ...më shumë

Dajë Hafëzi i del në mbrojtje Melekut dhe debaton ashpër ...më shumë

Pas takimit të propozuar nga Funda, Meleku kupton se ajo ...më shumë

Meleku detyrohet të mbrohet pas akuzave se ajo synon të ...më shumë

Seit Aliu i hap zemrën Mitatit dhe i lutet të ...më shumë

Defne gjen përsëri ngushëllim te Omeri pas tronditjes që i ...më shumë

Një takim i rastësishëm me Kenanin mikun e dikurshëm të ...më shumë

Xhumali e tensionon më shumë situatën pasi i telefon Seit ...më shumë

Pasi mëson nga Bashaku se ishte Xhumali ai që e ...më shumë

Xhumali përpiqet të pajtohet me të birin, por Halili i ...më shumë

Vildani shqetësohet shumë kur mëson se Omeri ka lidhur miqësi ...më shumë

Pasi mëson nga Serjani që e motra është me tumor, ...më shumë

Ndërkohë që Meleku vazhdon përpjekjet për t’u vendosur përfundimisht në ...më shumë

Omeri mëson që Meleku vuan nga kanceri dhe të dy ...më shumë

Defne, e dëshpëruar fajëson të ëmën për situatën e vështirë ...më shumë

Funda lajmëron Alpajin për ardhjen e policisë në hotel dhe ...më shumë

E mbushur me mllef për humbjen e foshnjes së saj, ...më shumë

Pasi vogëlushi Seit Ali rrëzohet dhe thyen krahun, Alpaji ta ...më shumë