Kadrie fajëson padrejtësisht Melekun për humbjen e fëmijës së saj. ...më shumë

Zehra, e dashuruar me Omerin e sheh Defnen si rivalen ...më shumë

Alpaji detyrohet të qëndrojë në Antep pasi mëson se në ...më shumë

Halili mëson nga Omeri për rrëmbimin e Seit Aliut të ...më shumë

Së bashku me Mahmutin dhe të atin Meleku nxiton për ...më shumë

Ku do të nisë punë Meleku? Omeri, Defne dhe Seit ...më shumë

Mitatin e tërheq mirësjellja e farmacistes Serjan dhe ata fillojnë ...më shumë

Gëzimi i Melekut për punën e re shuhet kur mëson ...më shumë

Mes Seit Aliut dhe nipit të tij krijohet një lidhje ...më shumë

E vendosur të mos i bëhet barrë askujt, Meleku fillon ...më shumë

Meleku i kërkon Bashakut t’i gjejë punë në spital. E ...më shumë

Mitati i rrëfen Melekut që s’arrin ta falë që iku ...më shumë

Hallë Nefise i del në mbrojtje Melekut dhe fëmijëve dhe ...më shumë

Pasi Xhumali zbulon se Meleku është ende në Antep, përplasja ...më shumë

Mahmuti mëson se Keremi ka probleme me policinë në Gjermani. ...më shumë

Kthimi i Melekut në konak shkakton përplasje mes Mitatit dhe ...më shumë

A do t’ia lërë Alpaji fëmijët Melekut? E rraskapitur, ajo ...më shumë

Mitati bashkëpunon me Alpajin që ai të marrë fëmijët dhe ...më shumë

Ardhja e Hafëzit qetëson përplasjen mes Melekut dhe të atit ...më shumë

Fatmirësisht, Keremin e takon Halili, i cili e çon në ...më shumë