Meneksheja dhe Halili nuk janë në dijeni të rrezikut që ...më shumë

Mustafai do të arratiset nga spitali, por ende nuk dihet ...më shumë

Mitiati dhe Halili u japin një mësim të mirë burrave ...më shumë

Halili përjeton një traumë kur sheh përballë vetes nënën e ...më shumë

Meneksheja dhe Halili janë të vendosur të gjejnë Lalen. Do ...më shumë

Pasi kthehet në shtëpi, Lale pritet shumë keq nga Kadiri ...më shumë

Mustafai shtiret si i çmendur për të përfituar lirimin nga ...më shumë

Çfarë do të ndodhë në gjykatë me Mustafain dhe cili ...më shumë

Kadiri dhe Halili janë në ndjekje të Mustafait. A do ...më shumë

Policia merr në pyetje Mitatin. Ç’do të thotë ai për ...më shumë

Me kërkesë të Mustafait, Zjenepi do të flasë me Mitatin, ...më shumë

E shqetësuar për Halilin që është larguar me armë, Meneksheja ...më shumë

Samiu do të shkojë te Shebnemi pas takimit të saj ...më shumë

Arratisja e Mustafait, do t’i japë Omerit një pistë të ...më shumë

Mustafai do të bjerë në kurthin e Omerit me anë ...më shumë

Semihu kontakton me Mustafain. Tashmë preja e tij do të ...më shumë

Meneksheja zbulon se Halili i është vënë pas Mustafait. Jeta ...më shumë

Lale kthehet nga Gjermania. A do ta pranojë Suhejla në ...më shumë

E dëshpëruar, Meneksheja tenton të vrasë veten. Halili përpiqet ta ...më shumë

Mustafai i jep një goditje të rëndë Halilit dhe Menekshesë. ...më shumë