Menekshe dhe Halili - Episodi 58

Çfarë do të ndodhë në gjykatë me Mustafain dhe cili do të jetë vendimi i gjykatës për të?

Pavarësisht nga përpjekjet e saj, Lale nuk arrin të shpëtojë dot nga e shkuara e errët. A është gati Meneksheja për të rifilluar një jetë të re me Halilin?

Të gjithë episodet e "Menekshe dhe Halili"

Meneksheja dhe Halili nuk janë në dijeni të rrezikut që ...më shumë

Mustafai do të arratiset nga spitali, por ende nuk dihet ...më shumë

Mitiati dhe Halili u japin një mësim të mirë burrave ...më shumë

Halili përjeton një traumë kur sheh përballë vetes nënën e ...më shumë

Meneksheja dhe Halili janë të vendosur të gjejnë Lalen. Do ...më shumë

Pasi kthehet në shtëpi, Lale pritet shumë keq nga Kadiri ...më shumë

Mustafai shtiret si i çmendur për të përfituar lirimin nga ...më shumë

Çfarë do të ndodhë në gjykatë me Mustafain dhe cili ...më shumë