Menekshe dhe Halili - Episodi 61

Meneksheja dhe Halili janë të vendosur të gjejnë Lalen. Do të arrijnë ata të komunikojnë me të? Ndërkohë, Zejnepi futet në shtëpinë e Mitatit dhe lexon letrën e tij të rrëfimit. A do të përfundojë letra në dorën e policëve? Komisar Omeri zbulon identitetin e gruas që shoqëron Mitatin.

Të gjithë episodet e "Menekshe dhe Halili"

Meneksheja dhe Halili nuk janë në dijeni të rrezikut që ...më shumë

Mustafai do të arratiset nga spitali, por ende nuk dihet ...më shumë

Mitiati dhe Halili u japin një mësim të mirë burrave ...më shumë

Halili përjeton një traumë kur sheh përballë vetes nënën e ...më shumë

Meneksheja dhe Halili janë të vendosur të gjejnë Lalen. Do ...më shumë

Pasi kthehet në shtëpi, Lale pritet shumë keq nga Kadiri ...më shumë

Mustafai shtiret si i çmendur për të përfituar lirimin nga ...më shumë

Çfarë do të ndodhë në gjykatë me Mustafain dhe cili ...më shumë