Menekshe dhe Halili - Episodi 65 – seria e fundit

Meneksheja dhe Halili nuk janë në dijeni të rrezikut që i ndjek nga pas. Komisar Omeri vendos të mos i lajmërojë ata.

Cili do të jetë vendimi që do të marrë Jusufi lidhur me martesën e tij me Lalen?

Dashuria e Menekshesë dhe Halilit ka kapërcyer tashmë të gjitha pengesat që i kanë dalë përpara. A do të ketë një fund të lumtur për ta?

Të gjithë episodet e "Menekshe dhe Halili"

Meneksheja dhe Halili nuk janë në dijeni të rrezikut që ...më shumë

Mustafai do të arratiset nga spitali, por ende nuk dihet ...më shumë

Mitiati dhe Halili u japin një mësim të mirë burrave ...më shumë

Halili përjeton një traumë kur sheh përballë vetes nënën e ...më shumë

Meneksheja dhe Halili janë të vendosur të gjejnë Lalen. Do ...më shumë

Pasi kthehet në shtëpi, Lale pritet shumë keq nga Kadiri ...më shumë

Mustafai shtiret si i çmendur për të përfituar lirimin nga ...më shumë

Çfarë do të ndodhë në gjykatë me Mustafain dhe cili ...më shumë