Leventi vendos të heqë dorë nga martesa për shkak të ...më shumë

Serdari vijon planet keqdashëse kundrejt Ozgyrit. Xhansu bën provat e ...më shumë

Ezgi dhe nëna e Ozgyrit pajtohen me njëra-tjetrën. Teksa të ...më shumë

Leventi i propozon Xhansusë për martesë. Si do të reagojë ...më shumë

Ezgi nis një punë të re, por nuk e di ...më shumë

Tollga, Jeshimi dhe Serdari thurin një plan kundër Ozgyrit, ndërkohë ...më shumë

Ozani dhe Denizi afrohen më shumë me njëri-tjetrin. Ozgyri merr ...më shumë

Ozgyri dhe Ezgi vendosin të shijojnë disa çaste në natyrë ...më shumë

Djemtë dhe vajzat bëjnë përgatitjet e fundit për natën latine. ...më shumë

Jeshimi i afrohet edhe më shumë Ozgyrit pas bisedës që ...më shumë

Pas aventurës në Bursa, të gjithë i rikthehen rutinës së ...më shumë

A do të shkojë gjithçka sipas planit në dasmën e ...më shumë

Ozgyri dhe Ezgi humbasin edhe varkën e shpëtimit dhe mbeten ...më shumë

Ozgyri dhe Ezgi vazhdojnë aventurën e tyre në det, ndërkohë ...më shumë

Ezgi shkon në spital për të tërhequr vëmendjen e doktorit ...më shumë

Leventi e prezanton Xhansunë tek e bija si kolegen e ...më shumë

Ezgi dhe Ozgyr njihen rastësisht me njëri-tjetrin dhe nuk e ...më shumë