Mësime dashurie - Episodet 1-2-3

Ezgi dhe Ozgyr njihen rastësisht me njëri-tjetrin dhe nuk e dinë se ky takim do t`u ndryshojë jetën.

Në restorantin ku ndodhet Ezgi, ish-i dashuri i saj i propozon për martesë të dashurës së re në praninë e Ezgit. Ajo përfundon e dehur në një dhomë hoteli bashkë me Ozgyrin.

Nëna e Ozgyrit kërkon me ngulm t’i gjejë nuse të birit. Në këmbim të të qenit e dashura e Ozgyrit vetëm për një natë, Ezgi i kërkon atij që t’i japë mësime dashurie dhe ta ndihmojë për të bërë për vete Serdarin. A do të jetë Ezgi gati për takimin e saj të dytë?

Të gjithë episodet e "Mësime dashurie"

Leventi vendos të heqë dorë nga martesa për shkak të ...më shumë

Serdari vijon planet keqdashëse kundrejt Ozgyrit. Xhansu bën provat e ...më shumë

Ezgi dhe nëna e Ozgyrit pajtohen me njëra-tjetrën. Teksa të ...më shumë

Leventi i propozon Xhansusë për martesë. Si do të reagojë ...më shumë

Ezgi nis një punë të re, por nuk e di ...më shumë

Tollga, Jeshimi dhe Serdari thurin një plan kundër Ozgyrit, ndërkohë ...më shumë

Ozani dhe Denizi afrohen më shumë me njëri-tjetrin. Ozgyri merr ...më shumë

Ozgyri dhe Ezgi vendosin të shijojnë disa çaste në natyrë ...më shumë