Mësime dashurie - Episodet 11-12-13

Ozgyri dhe Ezgi humbasin edhe varkën e shpëtimit dhe mbeten në ishull. Xhansuja, Denizi dhe të
tjerët shkojnë në Bursa për të kërkuar të zhdukurit. Ndërkohë që vazhdojnë lojën e tyre duke u
shtirur si çift, Ozgyri dhe Ezgi duken se kanë filluar të ushqejnë ndjenja për njëri-tjetrin.
I dashuri i Denizit merr një telefonatë të papritur nga vajza e tij. Si do ta përjetojë Ezgin
ardhjen e Serdarin në dasmë? Çfarë do të ndodhë mes Ozanit dhe Xhansusë?

Të gjithë episodet e "Mësime dashurie"

Leventi vendos të heqë dorë nga martesa për shkak të ...më shumë

Serdari vijon planet keqdashëse kundrejt Ozgyrit. Xhansu bën provat e ...më shumë

Ezgi dhe nëna e Ozgyrit pajtohen me njëra-tjetrën. Teksa të ...më shumë

Leventi i propozon Xhansusë për martesë. Si do të reagojë ...më shumë

Ezgi nis një punë të re, por nuk e di ...më shumë

Tollga, Jeshimi dhe Serdari thurin një plan kundër Ozgyrit, ndërkohë ...më shumë

Ozani dhe Denizi afrohen më shumë me njëri-tjetrin. Ozgyri merr ...më shumë

Ozgyri dhe Ezgi vendosin të shijojnë disa çaste në natyrë ...më shumë