Mësime dashurie - Episodet 16-17-18

Pas aventurës në Bursa, të gjithë i rikthehen rutinës së përditshme në Stamboll. A do t’ia
shprehin dashurinë njëri-tjetrit Ezgi dhe Ozgyri? Pasi këshillohet me Ezgin, Xhansuja ndryshon
qëndrim ndaj Leventit. Ndërkohë Ezgit i duhet ta anulojë takimin me Serdarin në çastin e
fundit, pasi në Stamboll vjen e ëma e saj me Ynalin. Një keqkuptim mes Ezgit dhe Ozgyrit çon
në një acarim të marrëdhënies së tyre.

Të gjithë episodet e "Mësime dashurie"

Leventi vendos të heqë dorë nga martesa për shkak të ...më shumë

Serdari vijon planet keqdashëse kundrejt Ozgyrit. Xhansu bën provat e ...më shumë

Ezgi dhe nëna e Ozgyrit pajtohen me njëra-tjetrën. Teksa të ...më shumë

Leventi i propozon Xhansusë për martesë. Si do të reagojë ...më shumë

Ezgi nis një punë të re, por nuk e di ...më shumë

Tollga, Jeshimi dhe Serdari thurin një plan kundër Ozgyrit, ndërkohë ...më shumë

Ozani dhe Denizi afrohen më shumë me njëri-tjetrin. Ozgyri merr ...më shumë

Ozgyri dhe Ezgi vendosin të shijojnë disa çaste në natyrë ...më shumë