Mësime dashurie - Episodet 19-20

Jeshimi i afrohet edhe më shumë Ozgyrit pas bisedës që bën me Serdarin. Djemtë dhe vajzat takohen rastësisht në palestër, por ç’do të ndodhë aty mes Denizit dhe Ozanit? Ezgi kërkon një mësues privat për të mësuar vallëzimin tango brenda katër ditësh. Ç’do të bëjë e ëma kur mëson që ajo s’është ndarë ende nga Ozgyri?

Të gjithë episodet e "Mësime dashurie"

Leventi vendos të heqë dorë nga martesa për shkak të ...më shumë

Serdari vijon planet keqdashëse kundrejt Ozgyrit. Xhansu bën provat e ...më shumë

Ezgi dhe nëna e Ozgyrit pajtohen me njëra-tjetrën. Teksa të ...më shumë

Leventi i propozon Xhansusë për martesë. Si do të reagojë ...më shumë

Ezgi nis një punë të re, por nuk e di ...më shumë

Tollga, Jeshimi dhe Serdari thurin një plan kundër Ozgyrit, ndërkohë ...më shumë

Ozani dhe Denizi afrohen më shumë me njëri-tjetrin. Ozgyri merr ...më shumë

Ozgyri dhe Ezgi vendosin të shijojnë disa çaste në natyrë ...më shumë