Mësime dashurie - Episodet 21-22-23

Djemtë dhe vajzat bëjnë përgatitjet e fundit për natën latine. Iremi merr Sonerin në telefon dhe i kërkon që të vijë te restoranti i Ozgyrit. Çfarë do të ndodhë atje mes Ezgit dhe Sonerit në tension e sipër? Sevimi dhe Nevini shkojnë në Stamboll të shqetësuar për fëmijët e tyre. A do të ndikojë ardhja e tyre te marrëdhënia e Ozgyrit me Ezgin? Në restorant vijnë disa buqeta me lule. Kush i ka dërguar ato?

Të gjithë episodet e "Mësime dashurie"

Leventi vendos të heqë dorë nga martesa për shkak të ...më shumë

Serdari vijon planet keqdashëse kundrejt Ozgyrit. Xhansu bën provat e ...më shumë

Ezgi dhe nëna e Ozgyrit pajtohen me njëra-tjetrën. Teksa të ...më shumë

Leventi i propozon Xhansusë për martesë. Si do të reagojë ...më shumë

Ezgi nis një punë të re, por nuk e di ...më shumë

Tollga, Jeshimi dhe Serdari thurin një plan kundër Ozgyrit, ndërkohë ...më shumë

Ozani dhe Denizi afrohen më shumë me njëri-tjetrin. Ozgyri merr ...më shumë

Ozgyri dhe Ezgi vendosin të shijojnë disa çaste në natyrë ...më shumë