Mësime dashurie - Episodet 24-25

Ozgyri dhe Ezgi vendosin të shijojnë disa çaste në natyrë larg zhurmës së qytetit, por Sevimi dhe Fitnetja bëjnë ç’është e mundur për t’i ndarë ata. Teksa Ozgyri dhe Ezgi shijojnë disa çaste intime me njëri-tjetrin, shtëpia e Ozgyrit merr flakë. Çfarë intrigash do të thurë Gizemi kësaj here në restorant? Po Leventi do t’i tregojë vajzës së tij për marrëdhënien me Xhansunë?

Të gjithë episodet e "Mësime dashurie"

Leventi vendos të heqë dorë nga martesa për shkak të ...më shumë

Serdari vijon planet keqdashëse kundrejt Ozgyrit. Xhansu bën provat e ...më shumë

Ezgi dhe nëna e Ozgyrit pajtohen me njëra-tjetrën. Teksa të ...më shumë

Leventi i propozon Xhansusë për martesë. Si do të reagojë ...më shumë

Ezgi nis një punë të re, por nuk e di ...më shumë

Tollga, Jeshimi dhe Serdari thurin një plan kundër Ozgyrit, ndërkohë ...më shumë

Ozani dhe Denizi afrohen më shumë me njëri-tjetrin. Ozgyri merr ...më shumë

Ozgyri dhe Ezgi vendosin të shijojnë disa çaste në natyrë ...më shumë