Mësime dashurie - Episodet 29-30

Tollga, Jeshimi dhe Serdari thurin një plan kundër Ozgyrit, ndërkohë që Xhansu i tregon atij të vërtetën. Ozgyri niset për në Bursa, por me çfarë do të përballet aty? A do ta falë Ezgi atë? Ndërkohë, miqtë e saj mblidhen së bashku dhe diskutojnë për t’i bashkuar ata të dy. Tollga synon të blejë restorantin e Ozgyrit.

Të gjithë episodet e "Mësime dashurie"

Leventi vendos të heqë dorë nga martesa për shkak të ...më shumë

Serdari vijon planet keqdashëse kundrejt Ozgyrit. Xhansu bën provat e ...më shumë

Ezgi dhe nëna e Ozgyrit pajtohen me njëra-tjetrën. Teksa të ...më shumë

Leventi i propozon Xhansusë për martesë. Si do të reagojë ...më shumë

Ezgi nis një punë të re, por nuk e di ...më shumë

Tollga, Jeshimi dhe Serdari thurin një plan kundër Ozgyrit, ndërkohë ...më shumë

Ozani dhe Denizi afrohen më shumë me njëri-tjetrin. Ozgyri merr ...më shumë

Ozgyri dhe Ezgi vendosin të shijojnë disa çaste në natyrë ...më shumë