Mësime dashurie - Episodet 31-32-33

Ezgi nis një punë të re, por nuk e di se kush fshihet pas. Si do të reagojë Ozgyri? Teksa ky i fundit përpiqet të nxjerrë licencën e restorantit të ri, kurthet e Tollgës nuk kanë të sosur. Xhansu mëson se ka ndodhur një ngatërresë dhe se nuk është vërtet shtatzënë. Si do ta presë ajo këtë lajm? Gizemi takohet me Tollgën. Çfarë do t’i kërkojë ajo atij?

Të gjithë episodet e "Mësime dashurie"

Leventi vendos të heqë dorë nga martesa për shkak të ...më shumë

Serdari vijon planet keqdashëse kundrejt Ozgyrit. Xhansu bën provat e ...më shumë

Ezgi dhe nëna e Ozgyrit pajtohen me njëra-tjetrën. Teksa të ...më shumë

Leventi i propozon Xhansusë për martesë. Si do të reagojë ...më shumë

Ezgi nis një punë të re, por nuk e di ...më shumë

Tollga, Jeshimi dhe Serdari thurin një plan kundër Ozgyrit, ndërkohë ...më shumë

Ozani dhe Denizi afrohen më shumë me njëri-tjetrin. Ozgyri merr ...më shumë

Ozgyri dhe Ezgi vendosin të shijojnë disa çaste në natyrë ...më shumë