Mësime dashurie - Episodet 34-35

Leventi i propozon Xhansusë për martesë. Si do të reagojë ai kur të mësojë se ajo nuk është shtatzënë? Denizi jep dorëheqjen. Si do të reagojë Ozgyri kur të zbulojë se Tollga është shefi i Ezgit? Ozgyrit i rrezikohet restoranti, ndërsa Ezgi rrezikon të futet në burg. A do të arrijë Ozgyri të bëjë marrëveshje me Tollgën?

Të gjithë episodet e "Mësime dashurie"

Leventi vendos të heqë dorë nga martesa për shkak të ...më shumë

Serdari vijon planet keqdashëse kundrejt Ozgyrit. Xhansu bën provat e ...më shumë

Ezgi dhe nëna e Ozgyrit pajtohen me njëra-tjetrën. Teksa të ...më shumë

Leventi i propozon Xhansusë për martesë. Si do të reagojë ...më shumë

Ezgi nis një punë të re, por nuk e di ...më shumë

Tollga, Jeshimi dhe Serdari thurin një plan kundër Ozgyrit, ndërkohë ...më shumë

Ozani dhe Denizi afrohen më shumë me njëri-tjetrin. Ozgyri merr ...më shumë

Ozgyri dhe Ezgi vendosin të shijojnë disa çaste në natyrë ...më shumë