Mësime dashurie - Episodet 36-37-38

Ezgi dhe nëna e Ozgyrit pajtohen me njëra-tjetrën. Teksa të gjithë janë duke festuar inaugurimin e restorantit të ri, Ezgin e shoqërojnë në komisariat dhe përfundon në paraburgim. Cila është akuza e ngritur ndaj saj? Tollga bën fajtore Iremin dhe i jep Ozgyrit pamjet e kamerave të sigurisë, ndërkohë që Serdari ndihmon Ozgyrin dhe Ezgin. A do të vërtetohet pafajësia e kësaj të fundit?

Të gjithë episodet e "Mësime dashurie"

Leventi vendos të heqë dorë nga martesa për shkak të ...më shumë

Serdari vijon planet keqdashëse kundrejt Ozgyrit. Xhansu bën provat e ...më shumë

Ezgi dhe nëna e Ozgyrit pajtohen me njëra-tjetrën. Teksa të ...më shumë

Leventi i propozon Xhansusë për martesë. Si do të reagojë ...më shumë

Ezgi nis një punë të re, por nuk e di ...më shumë

Tollga, Jeshimi dhe Serdari thurin një plan kundër Ozgyrit, ndërkohë ...më shumë

Ozani dhe Denizi afrohen më shumë me njëri-tjetrin. Ozgyri merr ...më shumë

Ozgyri dhe Ezgi vendosin të shijojnë disa çaste në natyrë ...më shumë