Mësime dashurie - Episodet 39-40

Serdari vijon planet keqdashëse kundrejt Ozgyrit. Xhansu bën provat e fustanit të nusërisë. Ozgyri përpiqet të bindë Ezgin që të punojë për të. Si do të shkojë festa e beqarisë së Xhansus dhe Leventit? Zejnepi braktis ceremoninë e martesës dhe arratiset. Çfarë i propozon Serdari Ezgit?

Të gjithë episodet e "Mësime dashurie"

Leventi vendos të heqë dorë nga martesa për shkak të ...më shumë

Serdari vijon planet keqdashëse kundrejt Ozgyrit. Xhansu bën provat e ...më shumë

Ezgi dhe nëna e Ozgyrit pajtohen me njëra-tjetrën. Teksa të ...më shumë

Leventi i propozon Xhansusë për martesë. Si do të reagojë ...më shumë

Ezgi nis një punë të re, por nuk e di ...më shumë

Tollga, Jeshimi dhe Serdari thurin një plan kundër Ozgyrit, ndërkohë ...më shumë

Ozani dhe Denizi afrohen më shumë me njëri-tjetrin. Ozgyri merr ...më shumë

Ozgyri dhe Ezgi vendosin të shijojnë disa çaste në natyrë ...më shumë