Mësime dashurie - Episodet 4-5

Leventi e prezanton Xhansunë tek e bija si kolegen e tij. Denizi njihet me Ozanin në një situatë tejet të pakëndshme. Pa e ditur, Ezgi fillon punë në restorantin e ri të Ozgyrit dhe Ozanit. Xhansu bën çmos për të hedhur një hap drejt martesës. Si do ta presë Leventi këtë?

Të gjithë episodet e "Mësime dashurie"

Leventi vendos të heqë dorë nga martesa për shkak të ...më shumë

Serdari vijon planet keqdashëse kundrejt Ozgyrit. Xhansu bën provat e ...më shumë

Ezgi dhe nëna e Ozgyrit pajtohen me njëra-tjetrën. Teksa të ...më shumë

Leventi i propozon Xhansusë për martesë. Si do të reagojë ...më shumë

Ezgi nis një punë të re, por nuk e di ...më shumë

Tollga, Jeshimi dhe Serdari thurin një plan kundër Ozgyrit, ndërkohë ...më shumë

Ozani dhe Denizi afrohen më shumë me njëri-tjetrin. Ozgyri merr ...më shumë

Ozgyri dhe Ezgi vendosin të shijojnë disa çaste në natyrë ...më shumë