Mësime dashurie - Episodet 41-42-43

Leventi vendos të heqë dorë nga martesa për shkak të vajzës së tij. Si do të reagojë Xhansu? Serdari i tregon Ezgit se është marrëzisht i dashuruar pas asaj, por ajo reagon ashpër. Policia pezullon aktivitetin e restorantit të ri. A do të pajtohen Leventi dhe Xhansu? Tollga i kthen Ozgyrit “La Gabbia”-n, por kush është shkaktari për këtë? Ezgi bëhet ortake me Ozanin dhe Ozgyrin. A do t’ia bëjë më në fund Ozgyri Ezgit propozimin e shumëpritur?

Të gjithë episodet e "Mësime dashurie"

Leventi vendos të heqë dorë nga martesa për shkak të ...më shumë

Serdari vijon planet keqdashëse kundrejt Ozgyrit. Xhansu bën provat e ...më shumë

Ezgi dhe nëna e Ozgyrit pajtohen me njëra-tjetrën. Teksa të ...më shumë

Leventi i propozon Xhansusë për martesë. Si do të reagojë ...më shumë

Ezgi nis një punë të re, por nuk e di ...më shumë

Tollga, Jeshimi dhe Serdari thurin një plan kundër Ozgyrit, ndërkohë ...më shumë

Ozani dhe Denizi afrohen më shumë me njëri-tjetrin. Ozgyri merr ...më shumë

Ozgyri dhe Ezgi vendosin të shijojnë disa çaste në natyrë ...më shumë