Mësime dashurie - Episodet 6-7-8

Ezgi shkon në spital për të tërhequr vëmendjen e doktorit që ajo simpatizon, por pa dashur bëhet protagoniste e një skene qesharake. Pasi dehet keq dhe s’mban mend asgjë, Ezgi zgjohet e habitur në shtëpinë e Ozgyrit. Si do të dalë ajo nga situata për të shmangur keqkuptimet? Ozgyri dhe Ezgi nisen së bashku për në dasmën e motrës së tij. Çfarë do të ndodhë mes tyre gjatë këtij udhëtimi?

Të gjithë episodet e "Mësime dashurie"

Leventi vendos të heqë dorë nga martesa për shkak të ...më shumë

Serdari vijon planet keqdashëse kundrejt Ozgyrit. Xhansu bën provat e ...më shumë

Ezgi dhe nëna e Ozgyrit pajtohen me njëra-tjetrën. Teksa të ...më shumë

Leventi i propozon Xhansusë për martesë. Si do të reagojë ...më shumë

Ezgi nis një punë të re, por nuk e di ...më shumë

Tollga, Jeshimi dhe Serdari thurin një plan kundër Ozgyrit, ndërkohë ...më shumë

Ozani dhe Denizi afrohen më shumë me njëri-tjetrin. Ozgyri merr ...më shumë

Ozgyri dhe Ezgi vendosin të shijojnë disa çaste në natyrë ...më shumë