Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë

Gjendja shëndetësore e Azrës do të përkeqësohet dhe Xhenku do ...më shumë

Hylja do të kuptojë lojën e Sumrusë dhe do të ...më shumë

Pas rezultatit të analizave, Xhenku do të vihet përballë një ...më shumë

I trishtuar nga lajmi i hidhur që mori në spital, ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të përgatitin një skenë të bukur ...më shumë

Serapi do të bëjë një bisedë të gjatë me Gurkanin. ...më shumë

Në shtëpinë e Çelenëve do të shkojë policia për të ...më shumë

Damlla vazhdon të jetë e zhdukur prej disa ditësh dhe ...më shumë

Xhenku do të shkojë te shtëpia e Barishit dhe i ...më shumë

Damlla do të largohet krejt papritur nga shtëpia e Çelenëve ...më shumë

Azra do të bëjë një bisedë të gjatë me Gurkanin ...më shumë

Pasi merr vesh të vërtetën për shkakut e aksidentit, Gurkani ...më shumë